17 & 18
juni
2023
Facebook Instagram

Partners

Met Beeldig Lommel hebben Toerisme Lommel en stad Lommel een sterk evenement op de kaart gezet. De organisatie focust op groei en innovatie om nieuwe uitdagingen aan te gaan en zo elk jaar waarde toe te voegen aan dit internationale event. Dankzij ondersteuning van onze partners kunnen we cultuur, kunst en toerisme voor iedereen toegankelijk maken.

Onze partners

Samenwerking Radio2

Om deze 13de editie van Beeldig Lommel met extra promotionele draagkracht van start te gaan, gingen we een samenwerking aan met Radio2. Deze zal ervoor zorgen dat Beeldig Lommel in de oren terecht komt van het grote Vlaamse publiek. Op zaterdag zal er tussen 16 en 18 uur een live radio-uitzending plaatsvinden vanuit GlazenHuis. Radiohost Niels Vandeloo brengt verslag uit vanaf de eerste rij van het evenement.

Sponsoring

Beeldig Lommel is altijd op zoek naar betrokken partners. Samen kunnen we groeien, innoveren en vernieuwen. Iedere samenwerking heeft een bijzonder en op maat gemaakt programma dat aansluit bij ieders organisatiedoel. Steun Beeldig Lommel als particulier, organisatie, bedrijf of ondernemer en wordt onderdeel van het festival. Heb je interesse om vriend of partner te worden van Beeldig Lommel? Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken en het uitgebreide sponsorpakket te ontvangen.

Contact

Claudie Van Endert
beeldiglommel@lommel.be
011 399 609