15 & 16
juni
2024
Facebook Instagram

Beeldig Lommel is een organisatie van Toerisme Lommel, Stad Lommel en de vele vrijwilligers die zich inzetten om er een geweldige Beeldig Lommel editie van te maken.

Toerisme Lommel (festival office)
Dorp 14, 3920 LOMMEL
0032 (0) 11 399 600
beeldiglommel@lommel.be

Pers

Ga naar de Beeldig Lommel persmap.
Contacteer ons voor meer rechtenvrije foto's of meer informatie op beeldiglommel@lommel.be

VRIJWILLIGERS

Zonder vrijwilligers, is er geen Beeldig Lommel. Door de omvang van het festival is de organisatie enkel mogelijk door de buitengewone inzet van onze gemotiveerde vrijwilligers. Zij ondersteunen de organisatie bij het begeleiden van artiesten, permanentie bij de kleedkamers, verspreiden van promotiemateriaal, informatieverstrekking aan de bezoekers en zo veel meer. Vrijwilligers krijgen een vergoeding en zijn verzekerd.

Ben je minstens 18 jaar oud en wil je graag deze enthousiaste ploeg versterken? Geweldig! Stuur een mailtje naar beeldiglommel@lommel.be met je gegevens en de vermelding "vrijwilliger Beeldig Lommel" en we contacteren je zo snel mogelijk.

Kinderwerking

De kinderwerking van Beeldig Lommel staat in voor de hulp en begeleiding om onervaren Lommelse kinderen – tussen 6 en 16 jaar - om te scholen tot bekwame kinderbeelden.

Kinderen volgen een traject bij de Kunstacademie Noord-Limburg (KANL) in Lommel, onder begeleiding van Karla Deroost (theater- en musicalleerkracht bij KANL) en Yvon Hollander (oprichter Theater Company Adorabel). Yvon heeft meerdere jaren ervaring als levend beeld. De kinderen krijgen hulp bij het bedenken van een act, het maken van een kostuum, aanleren van grimeren en het leren stilstaan als levend beeld. Een tweetal weken voor het evenement is er voor elke groep kinderen een generale repetitie in het Burgemeesterspark.