Route

 

PARKING & SHUTTLE



Komende vanuit Hasselt

Volg de rijksweg Hasselt-Eindhoven richting Eindhoven, en dit tot in Overpelt. Hier kan je de weg verlaten richting Lommel. Richting Lommel kom je automatisch op de Ring. Je rijdt het centrum een beetje voorbij. Hier zal je al wel enkele borden hebben gezien van Beeldig Lommel die je naar de gratis evenementenparking wijzen. Volg de pijlen en je komt vanzelf op de parking uit. Een gratis shuttle wacht je daar op om je bij het festival af te zetten.

Komende vanuit Antwerpen

Volg de snelweg A13/E313 richting Luik. Neem afrit 23 (Geel West) en neem de richting van Mol aan (rechts op rotonde). Je blijft in Mol op de expresweg richting Lommel. Hier zal je al wel enkele borden hebben gezien van Beeldig Lommel die je naar de gratis evenementenparking wijzen. Volg de pijlen en je komt vanzelf op de parking uit. Een gratis shuttle wacht je daar op om je bij het festival af te zetten.

Komende vanuit Bergeijk-Luyksgestel [NL]

Volg de Lommelsedijk richting Lommel. De grens gepasseerd komt u automatisch op de N746 (Gestelsedijk). Bij de eerste verkeerslichten ziet u aan uw rechterkant het voetbalstadion van Lommel United. Hier kan u al enkele parkings vinden. Van hieruit is het festival op korte wandelafstand!

Komende vanuit Eindhoven-Valkenswaard [NL]

Volg vanaf Valkenswaard de N69 (Luikerweg) richting Lommel. De grens gepasseerd komt u automatisch op de straat Barrier. Hierna neemt u niet de N74, maar slaat u schuin rechts af de Luikersteenweg op, richting Lommel-Kolonie. Deze rijdt u volledig uit tot over de brug. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechts richting Mol. Je rijdt het centrum een beetje voorbij. Hier zal je al wel enkele borden hebben gezien van Beeldig Lommel die je naar de gratis evenementenparking wijzen. Volg de pijlen en je komt vanzelf op de parking uit. Een gratis shuttle wacht je daar op om je bij het festival af te zetten.


TREIN & SHUTTLE

Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Antwerpen en Hamont. Deze houdt halt in Lommel.
Een gratis shuttle wacht je daar op om je bij het festival af te zetten.

BUS

Volgende busdiensten rijden met regelmaat naar Lommel.
58 tot Beringen, vanaf Beringen 52 tot Hasselt
84 Hamont-Lommel-Geel
180 Sneldienst Hasselt-Lommel
307 Lommel
Voor uurregeling en stopplaatsen kan u kijken op http://www.delijn.be

FIETSEN

Fietsen zijn niet toegelaten op het festivalparcours. Dit is erg onpraktisch, zowel voor jezelf als de medebezoekers. Er zijn 3 ruime fietsenparkings voorzien aan het festivalparcours.